пʼятниця, 24 квітня 2009 11:31

"Наша Україна" не може розрахуватися зі своїми людьми

"Наша Україна" не може розрахуватися зі своїми людьми

Керівництво партії "Народний Союз "Наша Україна" утретє перенесло погашення боргів із зарплати однопартійцям, тепер – на літо 2009 року.

Про це пише газета "Дело", нагадуючи, що проблеми з виплатою зарплати в "Нашій Україні" почалися на початку весни.

До цього центральний виконавчий комітет партії "Народний Союз "Наша Україна" розіслав по регіональних комітетах заклик відправитися повним складом у відпустку за свій рахунок на 15 днів. Потім виконком обіцяв членам партії погасити заборгованість з зарплати до 1 квітня, потім на Великдень.

Зараз у виконкомі НСНУ борги з зарплати воліють не коментувати, посилаючись на брак часу.

Заступник голови партії "Наша Україна" Зіновій Шкутяк заявив, що повністю борги з зарплати погасять після того, як пройде перереєстрація членів партії. Завершити її збираються до літа – до проведення чергового з"їзду.

Попередньо політраді партії рекомендували провести його 27 червня.

Загальна сума зобов"язань НСНУ на кінець березня досягала 37 мільйонів гривень. Значну частину суми складають борги з зарплати й комунальних платежів.

Поліпшення ситуації в пропрезидентській партії пов"язували з призначенням заступника голови секретаріату президента Романа Безсмертного головою виконкому НСНУ. Однак і цього не сталося.


Заступник виконкому НСНУ Олександр Ропотенко раніше в інтерв"ю запевняв, що йому "вдалося домовитися зі спонсорами", але відмовлявся називати їхні прізвища.

Джерела видання в партії говорили, що цими спонсорами можуть бути ті, хто фінансував партію "Єдиний Центр", контрольовану главою секретаріату президента Віктором Балогою.

За матеріалами: Дело, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" не може розрахуватися зі своїми людьми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути