четвер, 16 квітня 2009 13:25

У Партії регіонів не вважають Ахметова головним

Автор: Фото Андрій Єловіков
  Віктор Тихонов під час інтерв'ю у холі столичного готелю "Київ". Депутат живе вже 18 років у цьому готелі
Віктор Тихонов під час інтерв'ю у холі столичного готелю "Київ". Депутат живе вже 18 років у цьому готелі

Народний депутат від Партії регіонів Віктор Тихонов прокоментував позицію Ріната Ахметова у партії і те, наскільки виконуються його вказівки. "Регіонал" вважає його не основним її членом, хоча й не останнім.

"Ахметов - це не вся Партія регіонів. Він один із її членів, хоч і не останній. Він великий промисловець і людина, яка має вагу в партії. Але не основну. Він активною політичною роботою не займається. Йому подобається займатися бізнесом і заробляти гроші. Він дає гроші на партію, хоча й аполітичний", - заявив Тихонов в інтерв"ю "Газеті по-українськи".

Відповідаючи на запитання кореспондента газети про суть заяви Ахметова, у якій він вихваляв уряд Тимошенко, депутат не зміг дати чіткої відповіді. Лише додав, що Ахметов як бізнесмен, не може жити без влади.

"Я спитаю у парламенті наближених до нього людей, що означає ця його заява.Але Ахметову, як і будь-якому бізнесменові, неможливо жити без влади, яка б вона не була. З нею треба домовлятися, інакше тебе знищать. Ви ж пам"ятаєте, що він один із найперших прийняв Юлію Володимирівну у 2005 році під час її прем"єрства. Перший її візит був на Донеччину. Ахметов тоді одягав на неї помаранчеву майку свого футбольного клубу, а Валентин Ландик подарував помаранчевий холодильник "Норд" зі свого заводу. Його спеціально виготовили в одному екземплярі", - сказав Тихонов.

Також нардеп заперечив, що Партія регіонів припинила проводити мітинги за вказівкою Ахметова.

" Янукович щоранку проводить засідання політради. Ми розбирали, як поводитимемося далі. Навіть у вівторок готові були блокувати парламентську трибуну. Доки ж можна терпіти цю команду крадіїв?!" - додав Тихонов з обуренням.

Повне інтерв"ю з депутатом читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи" за 17 квітня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів не вважають Ахметова головним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути