вівторок, 03 березня 2009 08:08

"Регіоналок" та бютівку поєднують гламурні "наручники" (ФОТО)
9

Фото: Фото: Українська правда
Подібний годинник у Богатирьової

Як виявилося депутатки не переймаються тим, що їхні недешеві аксесуари все частіше потрапляють в об'єктиви фотокамер. Нещодавно це трапилося з "регіоналкою" Тетяною Бахтєєвою, яка прийшла на Погоджувальну Раду зі швейцарським годинником інкрустованим 24 діамантами. Тож Gazeta.ua вирішила згадати й інших державних пані, які полюбляють "світитися" з гламурними "наручниками".

Наприклад, секретарка РНБО Раїса Богатирьова носить не такий "простий" годинник, як її подруга Бахтєєва. На її аксесуарі виблискує 169 діамантів. Такий атрибут розкоші коштує близько $ 20 000.

У цьому годиннику Богатирьова з'явилася на Всесвітньому економічному форумі, який тривав з 28 січня 2008 року по 1 лютого 2009 року в швейцарському Давосі і був присвячений світовій кризі. Годинник українського політика належать до бренду Harry Winston, жіночої лінії Avenue C. Корпус виготовлено з білого золота.

Нагадаємо, що Harry Winston - відомий американський ювелірний дім, який вже півстоліття прикрашає кінозірок своїми діамантовими виробами. Жодна церемонія вручення кінопремії Оскар не проходить без прикрас цього дому.

У Раїси Богатирьової аксесуар від Harry Winston - не єдиний годинник з діамантами. Раніше папарацці бачили у неї на руці швейцарський Franck Muller вартістю від 17 до 22 тисяч доларів.

 

У листопаді минулого року свій годинник засвітила ще одна "регіоналка" - Ганна Герман, яка прийшла на одне із засідань Ради зі швейцарським годинником Frank Muller.

Годинник Герман вигідно вирізняється недешевою інкрустацією, а саме - двома рядами діамантів.

Корпус годинника Ганни Герман виготовлений з білого золота, ремінець - з крокодилової шкіри, окремі елементи механізму - з платини. Ціна у 50 тисяч доларів, які просять за подібний аксесуар, це підтверджує.

БЮТівку Наталію Королевську можна образно віднести до любителів одягу Louis Vuitton та до шанувальниць аксесуарів Breguet.

"Наручник" Королевської виготовлений з білого золота та прикрашений коштовним камінням. І коштує "усього-на-всього" 82 тисячі у європейській валюті.

За матеріалами: TaблoID, Vip.glavred, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналок" та бютівку поєднують гламурні "наручники" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути