Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 16:54

Литвин вважає, що Рада має дисциплінувати Ющенка з Тимошенко

Литвин вважає, що Рада має дисциплінувати Ющенка з Тимошенко
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що політична нестабільність в Україні збережеться до президентських виборів.

Про це він заявив у Данії під час зустрічі з президентом Фолькетінгу (датський парламент) Тором Педерсеном та членами президії Фолькетінгу у вівторок, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"Україна у розвитку державності підійшла до певної межі, яку потрібно переступити, щоб перейти у нову якість. На це накладається жорстке політичне суперництво, яке має під собою не ідеологічні розбіжності, а точиться у площині особистих стосунків", - сказав Литвин.

"А це свідчить про те, що парламент має багато працювати, щоб відігравати роль стабілізуючого фактору для всіх гілок влади", - підкреслив український спікер.

Водночас, за словами Литвина, "політичне змагання потрібно перетворити в енергію для вироблення оптимальних шляхів розвитку країни". "Змагання особистостей необхідно перевести у площину змагання ідей", - наголосив він.

"Від парламенту в таких умовах вимагається чітке проведення лінії, яка могла б дисциплінувати як президента, так і прем`єр-міністра", - заявив при цьому Литвин.

Загалом, на думку спікера, вибори президента України "мають дати відповідь не стільки на питання, хто займе головну посаду в країні, скільки на те, на яких засадах буде розвиватися країна як у внутрішньому, так і у зовнішньому вимірі", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин вважає, що Рада має дисциплінувати Ющенка з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути