Ексклюзиви
понеділок, 09 лютого 2009 10:08

Грач засудив коханку Симоненка і не хоче на його місце

Грач засудив коханку Симоненка і не хоче на його місце

Народний депутат від Комуністичної партії України Леонід Грач заявив, що не збирається зміщувати Петра Симоненка з посади лідера партії.

"Чому хтось вважає, що буде зміна лідера? Партія не збирається нікого міняти. Дотримуватимемося принципу: за одного битого сім небитих дають. Що стосується нібито мого бажання змінити Симоненка, хочу всім сказати — я і так лідер партії. Як особистіть я затребувана людина. А бути формальним лідером немає бажання. Якби я цього хотів, то міг би стати ним вже давно. Але я не збираюся зраджувати кримській землі, де народилися мої діти, живе моя сім"я. Саме тому залишився на півострові. І тепер мене з Криму винесуть лише ногами вперед", – заявив Грач в інтерв"ю Делу.

На запитання, як відбився сімейний скандал лідера комуністів Петра Симоненка, пов"язаний з розлученням і народженням позашлюбної дитини, на іміджі і рейтингах партії, Грач сказав: "Петру Миколайовичеві необхідно серйозно задуматися про все: про сім"ю, про життя, яке він прожив з сім"єю. І зокрема про те, що розповідає його нова супутниця Оксана в інтерв"ю ЗМІ.

Мене з Криму винесуть лише ногами вперед

Своїми розповідями вона нанесла більше шкоди, ніж інші інформаційні повідомлення. Сьогодні по партії битимуть. Адже ми стоїмо не лише на ідеологічних принципах, але і позиціях високої моралі. А після цього випадку дуже важко нам судитиме когось іншого", - відзначив нардеп.

"Я вже сьогодні чую негативні оцінки з боку противників партії — мовляв, ах ви такі-сякі. Вперше про розлучення я дізнався з телепередач. Якби це сталося раніше, то прямо в очі сказав би Петру Миколайовичеві по-чоловічому: партія не може через тебе отримувати удари", - додав Грач.

Грач відзначив, що Оксана Ващенко (нова пасія Симоненка) із задоволенням дає інтерв"ю зі всіма подробицями їх відносин з Симоненком. На думку нардепа, цим фактором і скористалися провокатори.

На питання, кого він називає провокатором, Грач сказав: "Можливо, мова йде про піарників Юлії Тимошенко. Симоненко незручний для неї як кандидат в Президенти, який має значну підтримку на південному сході країни. А після сімейного скандалу буде украй скрутно переконати потенційних виборців в чомусь, закликати їх на свою сторону. А якщо Симоненко не почне брати участь у виборах або ж втратить підтримку, звільниться частина голосів, за які можна буде битися іншим кандидатам", - відзначив він.

Дело
Зараз ви читаєте новину «Грач засудив коханку Симоненка і не хоче на його місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути