субота, 25 жовтня 2008 14:40

Перевага Обами перед Маккейном скоротилося до 9%

Перевага Обами перед Маккейном скоротилося до 9%

Перевага кандидата від Демократичної партії США Барака Обами перед своїм суперником в боротьбі за президентське крісло Джоном Маккейном скоротилася до 9%. Про це свідчать результати опитування, проведеного за замовленням Reuters спільно з компаніями C-SPAN і Zogby. Наголошується, що за сенатора-демократа від штату Іллінойс готові проголосувати 51% опитаних, за Дж.Маккейна - 42%.

Як відзначив організатор опитування Джон Зогбі, республіканцеві вдалося скоротити своє відставання завдяки своїм власним коментарям з економічних питань. "Що важливе, боротьба ще далека від завершення", - відзначив Дж.Зогбі і додав, що 72-річний Дж.Маккейн за минулі два дні зміг отримати підтримку серед жінок і незалежних голосуючих - основних груп, що підтримують Б.Обаму.

Раніше, 23 жовтня 2008 р. Б.Обама значно збільшив відрив від Дж.Маккейна до 12%, але вже до 24 жовтня ц.р. республіканцеві вдалося скоротити своє відставання 10%, менш ніж за два тижні до виборів президента Сполучених Штатів.

Зараз ви читаєте новину «Перевага Обами перед Маккейном скоротилося до 9% ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути