неділя, 28 вересня 2008 11:47

З суховантажу "Толстой" врятувалися двоє моряків

Врятувалися два моряки з команди суховантажу "Толстой", який зазнав аварії у суботу, повідомили ІТАР-ТАРС в болгарському морському рятувально-координаційному центрі.

Два члени екіпажа самостійно вибралися на болгарський берег і повідомили про своє місцезнаходження з мобільного телефону в екстрену службу "112". До місця перебування моряків вирушили рятувальні судна. Операція триває.

Екіпаж корабля, який перевозив вантаж металобрухту з порту Ростова-на- Дону до Туреччини, налічував 10 осіб, серед яких капітан корабля росіянин Андрій Кулік і дев`ятеро українців. З екранів радарів судно зникло в районі мису Еміне на Чорноморському узбережжі Болгарії у суботу вранці.

Після отримання сигналу з аварійного буя в район події вийшли цивільні судна і військові кораблі, морську акваторію була обстежено за допомогою вертольота. Рятувальники виявили напівзатоплений рятувальний пліт, порожній термокостюм і уламки весел. Нікого з людей тоді знайти не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «З суховантажу "Толстой" врятувалися двоє моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути