пʼятниця, 26 квітня 2013 12:19

"Журналістам поф*г, що відбувається у залі ВР, лише шукають спосіб "наїхати" на "Батьківщину" - нардеп

"Журналістам поф*г, що відбувається у залі ВР, лише шукають спосіб "наїхати" на "Батьківщину" - нардеп
Бригинець визнав, що "не могло бути відставки Азарова без голосів ПР". Фото: vkurse.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець звинуватив журналістів в упередженості щодо партії "Батьківщина".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи відсутність опозиційних нардепів під час голосування за відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова.

"Учора журналісти настирливо питали у "Батьківщини", чому 7% депутатів не були в залі голосувань під час спроби відставки Азарова... Це питання повторюється регулярно... Водночас ніхто не питає в УДАРу, чому не було 17% депутатів від цієї партії на тій же процедурі... Як ви думаєте - чому це відбувається? Мені здається, що згаданим журналістам пофіг, що відбувається у залі і байдужа перспектива Азарова... Вони просто шукають спосіб "наїхати" на "Батьківщину"... З приводом і без", - заявив Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування за відставку Азарова було вигідне насамперед "регіоналам" – експерт

Він також визнав той факт, що "не могло бути відставки Азарова без голосів ПР".

"І якщо хтось не проголосував за цю відставку в опозиції - навіть якщо це сам Кличко чи Фаєрмак - це не мало принципового значення... Не будем же ми виганяти з опозиції лідера однієї з ключових опозиційних партій за те, що справи не дозволили йому бути у сесійній залі цього дня, коли його голос не був вирішальним? А от якщо людина не вперше зникає з зали чи вдруге-втрете голосує "помилково" - зовсім інша річ. І тут вихід один - виключення з лав опозиції...", - переконаний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Журналістам поф*г, що відбувається у залі ВР, лише шукають спосіб "наїхати" на "Батьківщину" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути