середа, 24 квітня 2013 17:32

Київська "Батьківщина" вимагає виключити з фракції 6 нардепів

Київська "Батьківщина" вимагає виключити з фракції 6 нардепів
Фото: progolovne.ck.uа

Київська міська організація партії "Батьківщина" рекомендує парламентської фракції "Батьківщина" виключити з її лав депутатів, які не голосували за відставку уряду, повідомив голова комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради Микола Томенко.

"Київська міська організації партії "Батьківщина" прийняла рішення направити звернення до лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з вимогою виключити з фракції депутатів "Батьківщини", які не брали участь у голосуванні за відставку уряду", - повідомив Томенко агентству "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді зареєстровано проект Трудового кодексу України

Томенко підкреслив, що вимоги київської організації "Батьківщини" справедливі в контексті того, що "ми знаходимося сьогодні в такій ситуації, коли не можна теоретично бути в опозиції до президента Віктора Януковича і уряду Миколи Азарова, а практично - ховатися під час принципового голосування за відставку уряду в парламенті". "Краще таке рішення прийняти вже сьогодні, а не відкладати його на потім", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Київська "Батьківщина" вимагає виключити з фракції 6 нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути