понеділок, 23 вересня 2019 11:00

Зіткнулися з деревом: у ДТП загинули 4 підлітки

Зіткнулися з деревом: у ДТП загинули 4 підлітки
Слідство встановило, що підліток взяв дідів автомобіль "Фольксваген Пассат" Фото: Національна поліція

У Чернігові на мокрій дорозі авто із підлітком за кермом зіткнулося з придорожнім деревом. Унаслідок цього він і троє пасажирів-однолітків загинули на місці події. Дівчина, що була поряд, перебуває у лікарні.

"Після півночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП із постраждалими. Машина зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися в живих. Вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні", - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіціі в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 людей опинилися під автобусом: кадри страшної ДТП під Житомиром

Слідство встановило, що підліток взяв дідів автомобіль "Фольксваген Пассат". Зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопець планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорба на мокрій дорозі не вибрав безпечної швидкості руху. Виїхав за межі проїжджої частини і не впорався з керуванням.

На Трасі Київ-Чоп між селами Пилиповичі та Великий Молодьків у Новоград-Волинському районі на Житомирщині вантажний автомобіль влетів у припаркований пасажирський автобус. 9 людей загинули. Ще 10 – зазнали травм. Аварія сталася 22 вересня о 23:26, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнулися з деревом: у ДТП загинули 4 підлітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути