вівторок, 27 березня 2007 08:32

Жириновський: до страсбурзького позову Грузії причетні спецслужби США

Віце-спікер Держдуми Володимир Жириновський звинуватив американські спецслужби в причетності до подачі Грузією позову проти Росії до Європейського суду з прав людини в Страсбурзі.

- Не їх (Грузії) ініціатива, все робиться за підтримки спецслужб США, - заявив депутат. На переконання лідера ЛДПР, Росія не допускала порушень правових норм при депортації грузинських громадян, а позов задуманий Тбілісі і Вашингтоном з метою загострення грузино-осетинських відносин, "аж до війни".

Жириновський упевнений в тому, що історія із зверненням Грузії до Європейського суду не матиме ніякого розвитку, проте при цьому закликав Кремль ще більше посилити свою політику стосовно кавказької держави. Як можливі нові санкції віце-спікер нижньої палати запропонував обмежити візовий в"їзд грузинів до Росії і підвищити встановлені для Грузії ціни на енергоносії, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський: до страсбурзького позову Грузії причетні спецслужби США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути