пʼятниця, 04 лютого 2022 17:03

Зеленський тягне з антиукраїнським телеканалом Мураєва - Стерненко

Зеленський тягне з антиукраїнським телеканалом Мураєва - Стерненко
Зеленський не відповідає на петицію про санкції щодо телеканалу. Фото: Getty Images

Президент Володимир Зеленський ігнорує петицію про закриття антиукраїнського телеканалу "Наш" колишнього "регіонала" Євгенія Мураєва.

Про це повідомив блогер Сергій Стерненко.

Зі слів блогера, Зеленський порушує закон, не відповідаючи на петицію про застосування санкцій щодо телеканалу.

"За законом він зобов'язаний протягом 10 робочих днів відповідати на петиції громадян, які набрали 25 тисяч голосів. Моя петиція набрала ці голоси ще 17 січня. Минуло 15 робочих днів, а відповіді досі немає.

Нагадаю, так само президент не дотримався закону, відповідаючи на іншу петицію - про заборону в'їзду громадянам РФ або запровадження візового режиму. Зрештою, він тоді заявив, що розбиратиметься з питанням, але фактично це була відмова", - зауважив Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тамада російської пропаганди. Розповіли про телеведучого, якому Зеленський показував телефон

"Станом на зараз: видалено ютуб-канали Медведчука, одразу декілька ютуб-каналів "ЛДНР", Німеччина заблокувала мовлення Раша тудей, Франція також почала перевірку RT, Facebook видалив сторінку "народної міліції ЛНР". І це тільки новини за останній час. Чудово просто.

Шкода, що кремлівський телеканал "Наш" в Україні досі працює, а президент Зеленський досі не запровадив проти нього і Мураєва санкції", - пише блогер.

17 січня петиція припинити мовлення телеканалу "Наш" назбирала 25 тис. голосів. Президента закликали ініціювати на засіданні РНБО питання про застосування санкцій щодо телеканалу з подальшим припиненням його мовлення.

2 лютого сотні людей вийшли під телеканал з вимогою його закрити.

Торік Національна рада з питань телебачення й радіомовлення штрафувала "Наш" за розпалювання ворожнечі й поширення російської пропаганди. Також - за трансляцію образливих висловлювань у бік Збройних сил України і трансляцію пособника російських окупантів Родіона Мірошника.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський тягне з антиукраїнським телеканалом Мураєва - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути