четвер, 20 червня 2019 09:33

Зеленський показав свій кабінет на Банковій

Головна будівля країни - Адміністрація президента - має 6 поверхів. На 4-му - розташовані 4 зали для переговорів і кабінет президента. Це виключно президентський поверх.

Щоб потрапити на цей поверх, треба пройти перевірки на вході та додаткові рамки. Також просять усіх відвідувачів залишати мобільні телефони та годинники, повідомляє "Українська правда".

Автор: Дмитро Ларін, УП
  Кабінет Зеленського
Кабінет Зеленського

Кабінет Зеленського складається з кількох великих кімнат. Основна – це величезна світла зала із всюдисущою позолотою. На його робочому столі лежать складені документи, поруч – шкіряне крісло зеленого кольору.

Праворуч від столу – величезний білий телефон закритого зв'язку. Це прямий зв'язок абсолютно з усім керівництвом держави. Його Зеленський називає "робочим айфоном".

Автор: Дмитро Ларін, УП
  Робочий стіл Зеленського
Робочий стіл Зеленського

Поруч із основним кабінетом президента – кімната, де готували до публічних виступів попередніх президентів. Там є дзеркало, умивальник для миття голови та стаціонарний фен, як у перукарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про зміну Адміністрації президента

Голова Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський не відмовився від ідеї переїзду з вулиці Банкової до нового офісу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський показав свій кабінет на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути