четвер, 12 листопада 2020 10:14

Зеленський планує запустити іменний відеоблог

Зеленський планує запустити іменний відеоблог
Планується, що відеоблог триватиме не більше 10 хвилин та охоплюватиме 5-6 тем тижня, на які президент даватиме фідбек. Фото: Reuters

Щоб збільшити кількість медіаресурсів для поширення позиції влади, в Офісі президента планують запустити іменний відеоблог Володимира Зеленського.

Про це повідомив радник глави ОП, політтехнолог Михайло Подоляк, пише "Українська правда".

"Він - більше, ніж відосики. Він президент країни. А ось іменний відеоблог, який президент вестиме регулярно, який буде жорстко структурований – це саме те", - розповів про відносно новий формат комунікації відповідальний за медіанапрям в ОП Подоляк.

Розробляється концепція. Планується, що відеоблог триватиме не більше 10 хв. та охоплюватиме 5-6 тем тижня, на які президент даватиме фідбек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окремі палати у "Феофанії" і кабінет для нарад: де і як працюють заражені Зеленський і Єрмак

Зеленський пропонує провести аудит та оцінку ефективності вже здійснених раніше реформ в Україні. "Лише маючи такий аналіз, зможемо виправити помилки та створити законодавство, узгоджене з Конституцією України, міжнародно-правовими актами та рекомендаціями Венеціанської комісії", – повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський планує запустити іменний відеоблог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути