четвер, 12 листопада 2020 07:14

Окремі палати у "Феофанії" і кабінет для нарад: де і як працюють заражені Зеленський і Єрмак

Окремі палати у "Феофанії" і кабінет для нарад: де і як працюють заражені Зеленський і Єрмак
Президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак лікуються від Covid-19 в лікарні "Феофанія". Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак, які лікуються від Covid-19, перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

У медзакладі є спеціально облаштований кабінет, із якого президент проводить селекторні наради. Про це розповів політтехнолог та радник керівника ОП Михайло Подоляк, передає "Українська правда".

"Усе досить строго, регламентовано протоколом. У них там стандартний графік. Єдине обмеження - це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не перебуває біля президента або біля голови Офісу", - каже Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на самоізоляції провів першу нараду

Зеленський суворо дотримується карантину та не бачиться ні з родиною, ні з головою ОП.

"У президента боксована палата зі спеціальним зв'язком. У Андрія Борисовича окрема палата. Вони комунікують, звичайно, але в телефонному режимі", - додав Подоляк.

9 листопада президент України Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Цього ж дня про зараження Covid-19 повідомив і очільник Офісу президента Андрій Єрмак.

Зараз ви читаєте новину «Окремі палати у "Феофанії" і кабінет для нарад: де і як працюють заражені Зеленський і Єрмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути