вівторок, 10 листопада 2020 15:57

Зеленський на самоізоляції провів першу нараду

Зеленський на самоізоляції провів першу нараду
Володимир Зеленський захворів на коронавірус і перебуває на самоізоляції. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів першу нараду, перебуваючи на самоізоляції через Covid-19.

Нарада присвячувалась питанням роботи НАЕК "Енергоатом". Про це повідомили в пресслужбі Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському не довіряють понад 60% українців

Зеленський ознайомився з перебігом виконання його указу "Про невідкладні заходи щодо стабілізації ситуації в енергетичній сфері та подальшого розвитку ядерної енергетики" від 22 вересня 2020-го.

"За результатами обговорення поточного стану НАЕК "Енергоатом" Володимир Зеленський наголосив на необхідності врегулювати питання заборгованості перед компанією за поставлену електроенергію, що дасть змогу забезпечити її подальшу стабільну роботу. Також було наголошено на потребі посилення урядом виконання функцій з управління НАЕК "Енергоатом", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Кабмін вирішує питання щодо погашення заборгованості перед НАЕК "Енергоатом", передачі функцій з управління компанією уряду, що має на меті покращення її фінансового становища та підвищення якості управління.

Також у нараді взяли участь в. о. міністра енергетики Ольга Буславець, голова парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, заступниця керівника ОП Юлія Ковалів, т. в. о. президента "Енергоатому" Петро Котін та його заступники, а також представники органів безпеки.

9 листопада президент Володимир Зеленський повідомив про те, що отримав позитивний тест на коронавірусну інфекцію. Також глава Офіса президента Андрій Єрмак повідомив про те, що заразився коронавірусом.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський на самоізоляції провів першу нараду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути