понеділок, 09 листопада 2020 18:04

Єрмак також заразився Covid-19

Єрмак також заразився Covid-19
Глава Офісу президента Андрій Єрмак. Фото/ Українська правда

Глава Офіса президента Андрій Єрмак повідомив про позитивний тест на коронавірус.

Про це Єрмак повідомив у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський захворів на коронавірус

"Під кінець робочого дня отримав занадто "позитивні" новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально.

Цього тижня запланована відеозустріч радників лідерів "нормандського формату". Це один ыз найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім. Якщо переговори цього тижня не відбудуться – точно не з моєї вини".

Глава ОП піде на самоізоляцію та обіцяє працювати у звичному режимі, не сповільнюючи темп. Також закликає українців дотримуватися протиепідемічних правил.

За останню добу в Україні виявили 8 687 нових хворих на коронавірус. Станом на ранок 9 листопада маємо 469 018 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 8565 - летальні. За добу померли 115 пацієнтів.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що в Україні запровадять карантин вихідного дня, працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що декілька тижнів карантину на вихідні допоможуть уникнути жорсткого локдауну.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак також заразився Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути