понеділок, 09 листопада 2020 10:25

Кабмін готує карантин вихідного дня: що працюватиме

Кабмін готує карантин вихідного дня: що працюватиме
МОЗ пропонує ввести жорсткий карантин вихідного дня. Фото: Reuters

В Україні запровадять карантин вихідного дня, працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час пресбрифінгу в Києві в понеділок, повідомляє "Цензор.НЕТ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада запровадила штрафи за перебування без маски у громадських місцях

"Ми пропонуватимемо жорсткий карантин вихідного дня. З 00:00 суботи до 00:00 понеділка в країні працюватимуть виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки. Заклади громадського харчування працюватимуть тільки на винос. ТРЦ ми рекомендуємо закривати, не проводити заходи", - сказав Степанов.

За останню добу в Україні виявили 8 687 нових хворих на коронавірус. Загалом, станом на ранок 9 листопада, маємо 469 018 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 8565 - летальні. За добу померли 115 пацієнтів.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що пацієнтів з Covid-19 можуть виписувати з лікарень, якщо захворювання вже не становить загрози їхньому життю.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін готує карантин вихідного дня: що працюватиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути