вівторок, 02 грудня 2008 15:37

Завтра Янукович зробить свій вибір

Завтра Янукович зробить свій вибір

На завтра призначене засідання фракції Партії регіонів. Це зазвичай робиться перед ухваленням якихось важливих рішень і питань.

Про це повідомив народний депутат України від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи хід переговорів щодо створення коаліції і висунення кандидатури на посаду голови Верховної Ради.

За його словами, більшість у Раді може бути тільки двох форматів - БЮТ, Партія регіонів і Блок Литвина або збірна команда Партії регіонів, Блоку Литвина, КПУ і частини НУНС, яка не перейшла під вплив БЮТ. "Інших варіантів немає", – відзначив Хара.

Він повідомив, що на завтра призначене засідання фракції Партії регіонів. "Це зазвичай робиться перед ухваленням якихось важливих рішень і питань", - відзначив парламентарій.

"Я думаю, що все вже підходить до точки ухвалення рішень. Завтра ми все обговоримо і на четвер будемо готові ухвалювати рішення", – резюмував співрозмовник, пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Янукович зробить свій вибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути