вівторок, 11 вересня 2012 19:58

Спецтема: Осінь-2012

"Жалієшся, що народ тебе не чує? "Давайдосвидания!" - екс-іміджмейкер Тимошенко

"Жалієшся, що народ тебе не чує? "Давайдосвидания!" - екс-іміджмейкер Тимошенко
А коли "15 років ми старалися й нічого не вийшло..." - так якого біса ти взагалі туди поліз?, - вважає Ковжун. Фото: flipbooth.com

Політикам та "професійним патріотам", які скаржаться, що народ їх не почув, треба просто пошвидше звільнити місце для інших - впевнений екс-консультант Юлії Тимошенко з питань взаємодії зі ЗМІ, ведучий рок-програм Олексій Ковжун.

"Я таким людям лише одне можу сказати: "давайдосвидания"! Наступний, - говорить іміджмейкер. - Коли людина навіть відкритим текстом про це говорить. Ну й такі люди про себе думають? Скажімо, я точно знаю, що не сідав на велосипед років 20 і точно знаю, що не вийду переможцем на велосипедних перегонах. Так я в них і участі не беру. А коли "15 років ми старалися й нічого не вийшло..." - так якого біса ти взагалі туди поліз? Зайнявся би своєю прямою справою - розчищенням трамвайних шляхів. Але таким допомагає легка неадекватність. Вона завжди допомагає".

За словами експерта, такий підхід нагадує йому ситуацію з хворобою Альцгеймера.

"Раніше люди вважали, що існує навіть не хвороба, а такий собі стан, як старечий маразм. Вважалося, що от людина дожила до старості - й почалося. Бо а що ж ви хочете. Немає? Ну, значить, пощастило. А коли з'явилась назва "хвороба Альцгеймера" - виявилось, що це не стан, а певне захворювання. Так, ми ще не можемо йому запобігти й погано вміємо його лікувати. Але ми вже можемо полегшувати його перебіг. І оскільки ми знаємо, що це хвороба - то ми зайняті процесом її лікування", - роздумує Ковжун.

"Так і тут. Якщо ти кажеш, приміром: "От, блін, не вийшло! Ну а що ж ви хочете - вони ж мені не дали", - то в тебе немає жодних важелів впливу на ситуацію. А якщо ти кажеш? "От я просрав!" Ага, а як? А як зробити так, щоб не просрати наступного разу? І тоді в тебе з'являється можливість із цією штукою якось працювати", - продовжив він.

Повне інтерв'ю з Олексієм Ковжуном читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Опубліковане відео є частиною документального проекту "Двадцять друга осінь", над яким працюють журналісти Gazeta.ua. Його мета - на тлі виборів показати, чим живе українське суспільство, до чого прагне і чого зараз у силах досягти. З ідеями та зауваженнями щодо проекту пишіть на 22 @gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Жалієшся, що народ тебе не чує? "Давайдосвидания!" - екс-іміджмейкер Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути