понеділок, 10 вересня 2012 17:52

Фаріон порадила "виродку" Симоненку "виписатися зі статусу людини"

Фаріон порадила "виродку" Симоненку "виписатися зі статусу людини"
Ірина Фаріон вважає, що комуністи - політичні трупи, тому кажуть усіляку маячню. Фото: glavcom.ua

Депутат Львівської райради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон каже, що не вступає в полеміку з ідіотами.

Про це вона заявила Gazeta.ua, коментуючи нещодавню заяву лідера комуністів Петра Симоненка про те, що "Свобода" начебто причетна до контрабанди на західному кордоні України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це тупа маячлива комуністична брехня" - "свободівець" про заяву Симоненка

"Я рекомендую Симоненкові і їм подібним, спершу виписатися зі статусу людини. Я не критикую їх, як людей, бо це — виродки, які залишилися як поганий знак комуністичного минулого. Тому, все що говорять ці виродки, не заслуговує на жодне коментування. Мета, яку ставить перед собою "Свобода" - перемогти на виборах і запропонувати законопроект про заборону Комуністичної партії, як людиноненависницької. Я не вступаю в полеміку з ідіотами, я просто вважаю, що їх треба знищити", - наголосила політик.

Відповідаючи на питання про те, чи збирається "Свобода" у такому разі судитися із комуністами, Фаріон додала: "Яка може бути розмова з тими, кого я означила? Ми нещодавно виграли суд у цього виродка, що на прізвище Симоненко, який оклепував нас, начебто нас фінансує Партія регіонів. Він мав написати, як присудив суд, у газеті вибачення перед ВО "Свобода". Зрозуміло, що "воно" цього не написало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Партії регіонів і "Батьківщині" немає нічого ідеологічно українського. Це – "мішки з грошима" - Головатий

Тому політик вважає, що подібні питання потрібно вирішувати виключно в ході політичної боротьби.

"Я так сподіваюся, що політична боротьба у нашій країні нарешті набуде нормального здорового, нещадоного антагонізму. Бо це бавлення у псевдодемократію і лібералізм впродовж 20 років, виростило гідру на чолі із Симоненком. Вони отруюють простір своїми хворими думками і, очевидно, на хвилі ренесансу їхніх божевільних ідей, вони дозволяють собі щось подібне патякати. Але їхнє тимчасов оживлення — це останні подихи покійника. А останні подихи покійника зазвичай неадекватні, бо життя закінчується", - вважає Фаріон.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон порадила "виродку" Симоненку "виписатися зі статусу людини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

347

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути