вівторок, 14 серпня 2012 05:00

Хай Симоненко переїде до спального району

За прогнозами заокеанських провидців, під завісу нинішнього року обіцяний кінець світу. Очікувати його з небес чи з вулканічних вивержень, думаю, помилково. Армагедон починається з душ людських.

Якщо гарант Конституції благословляє таку провокаційну фальшивку, як закон про мови, то чи це не кінець світу української державності? Потрібно ще дожити до ранку 30 жовтня. Тоді надійде повідомлення про результати виборів у Новоград-Волинському виборчому окрузі Житомирської області, де балотується Володимир Литвин. Нещодавно цей другий чи третій за посадою чиновник держави божився, що ніколи не підпише мовного закону. Потім урочисто вчинив так, як йому сказали в донецькому директораті. Якщо виборці-поліщуки за подаровані їм велосипеди таки підтримають цього прилизаного індика, це буде кінець світу. Українці покажуть себе повними бовдурами і невігласами. Бо плачуться за свободою і демократією, хизуються незалежністю і державністю, а відвернувшись самі риють могили під ці святині.

Якщо для повного українського Армагедона цього замало, варто ближче познайомитися з останніми заявами лідера українських комуністів Петра Симоненка. Він запропонував змінити національні герб і гімн. Мовляв, держава не може існувати під символами, "з якими зустрічали Гітлера під час війни і під якими убивали безвинних людей".

Мабуть, буде пристойніше, коли Україна повернеться під червоні кольори, серп і молот, спів про Cоюз "нерушимый республик свободных сплотила навеки великая Русь". Під цими штандартами і гімнами розлито море крові українців. Це абсолютно підходить під український Армагедон.

Стаття Кримінального кодексу передбачає за наругу над державним прапором, гербом або гімном позбавлення волі до трьох років. Однак комуністам нічого не загрожує за нинішніх правителів. Ті, хто мав би притягати вірних ленінців до кримінальної відповідальності, перебувають на службі в тій самій "конторі". Ви знаєте, де вона знаходиться.

Давайте всі разом публічно заявимо, що ми, українці, готові відмовитися від нинішнього герба і гімну. Але станеться це лише після того, як полум'яний комуніст Симоненко — напевно, однолюб — розірве шлюб зі своєю нинішньою соковитою молодою панянкою і повернеться до старої дружини. Хай покине хороми олігархічного маєтку і переїде в помешкання, приміром, до пролетарського спального району. Що, комизить у носі, товаришу вождь? Еге ж, у цій пропозиції стільки олії, здорового глузду, як і у вашій.

Що є українська держава і як нею дорожать справжні громадяни, можна було побачити 12 серпня в Лондоні. Чотири боксери з показними довгими українськими оселедцями на голові один за одним завоювали по медалі Олімпіади-2012. Апофеозом цього став блискучий український гопак на боксерському помості кримчанина Олександра Усика, золотого чемпіона. Він ставав на коліна перед приголомшеним залом і показував усім на слова, вишиті на його грудях — УКРАЇНА. Мовляв, знайте і поважайте мою країну. Я відстоював її честь і славу!

Янукович, Литвин, Симоненко та інші з їхньої компанії так любити свою державу не годні.

Зараз ви читаєте новину «Хай Симоненко переїде до спального району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути