середа, 21 грудня 2022 11:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Захарова розродилася новою порцією маразму про НАТО

Захарова розродилася новою порцією маразму про НАТО
Розкрили чергову порцію неправдивих новин від російських пропагандистів. Фото: скріншот

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 21 грудня.

Прессекретарка міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова поширює чергову дезінформацію щодо України та НАТО, повідомила у середу пресслужба ЦПД в Telegram.

"Озвучені під час зустрічі президентів Росії та Білорусі заходи з безпеки союзної держави є вимушеною реакцією на цілеспрямований розвиток багаторічної практики так званих спільних ядерних місій НАТО", – заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв "розродився" новими заявами щодо України та союзників

Маніпуляцію поширив також заступник глави МЗС РФ Сергій Вершинін. Він заявив, що ЄС нібито намагається приховати свою причетність до військових злочинів в Україні, ініціюючи створення спецтрибуналу, який не має "жодної юридичної сили".

"Юридичної сили немає і резолюція Європарламенту про визнання РФ державою-спонсором тероризму, вона демонструє безпрецедентний рівень ворожості до Росії", – зазначив росіянин.

Ворожі ЗМІ повідомили, що зразки крові, які "збирали в біолабораторіях на Луганщині", нібито надсилали за кордон для вивчення генофонду слов'янської нації та реакції крові на різні бактерії та віруси. Мовляв, кінцева мета цих експериментів – геноцид слов'янського населення. Це – фейк, попереджають в РНБО.

Російський диктатор Володимир Путін продовжує тиснути на самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Кремль намагається не дозволити білоруському диктатору маневрувати й змусити його піти на вимоги Росії.

Зараз ви читаєте новину «Захарова розродилася новою порцією маразму про НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути