субота, 12 лютого 2022 14:21

Загроза вторгнення Росії: "слуги" терміново звернулися до українців

Загроза вторгнення Росії: "слуги" терміново звернулися до українців
"Слуги" закликали українців зберігати спокій та наголосили на потужності армії. Фото: УП

Україна має найбільш потужну армію за увесь час від 2014 року та найбільшу коаліцію партнерів на нашу підтримку за увесь час незалежності.

Про це заявили у фракції "Слуга Народу".

"Влада зробила все, щоб проросійські сили в Україні мали найменше можливостей за увесь час незалежності.

Ситуація контролюється нашою армією на чолі з верховним головнокомандувачем президентом Володимиром Зеленським, розвідкою, дипломатами, а також – нашими партнерами. В режимі 24/7 ми маємо постійну координацію з усіма провідними державами світу. Такого єднання провідних демократій не було вже десятки років", - йдеться в заяві.

У фракції запевнили, що народні депутати готові у будь-який момент зібратися на засідання парламенту для ухвалення важливих рішень для захисту країни та посилення її обороноздатності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Критично важливо зберігати спокій — МЗС звернулося до українців

"Зараз звучать вже далеко не вперше за останні пів року "оголошення" про початок ширшого вторгнення. Чи довіряти цьому? Ніхто не може передбачати майбутнє. Але всі ми знаємо, що український народ буде чинити спротив, а отже, це не можуть не усвідомлювати в Росії.

Ми маємо не тільки Збройні сили, але й сотні тисяч ветеранів, а також мільйони інших громадян, які не стануть терпіти жодного поневолення. Саме на це і треба орієнтуватись, а не на постійне оновлення панічних новин з посиланням на анонімне джерело на сайтах чи в соцмережах. Тим більше, що майже всі такі новини згодом спростовуються", - сказано в повідомленні.

Зберігаймо спокій і на своєму рівні робімо те, що від нас залежить, аби ми всі разом ставали сильнішими, закликали "Слуги".

Спецслужби США оприлюднили термінове попередження союзникам по НАТО про напад Росії на Україну, який, імовірно, може статися вже 16 лютого. Про це повідомляє Spiegel із посиланням на дані ЦРУ та американських військових.

11 лютого президент США Джозеф Байден на зустрічі з лідерами НАТО і Європейського Союзу заявив їм про те, що Росія нібито вже через кілька днів здійснить напад на Україну. За його даними, саме таке рішення прийняв російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів. А інформаційне агентство Bloomberg назвало датою вторгнення 15 лютого - на підставі слів анонімних джерел з Білого дому.

Зараз ви читаєте новину «Загроза вторгнення Росії: "слуги" терміново звернулися до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути