Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2020 10:04

"Зачепила радянську парадигму. Пішов організований булінг" - Третьякова

"Зачепила радянську парадигму. Пішов організований булінг" - Третьякова
Федерація профспілок обстоює інтереси своєі "еліти", ще й привласнивши майно держави, каже Галина Третьякова. Фото: Тарас Подолян

Голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова каже, що на неї пішов "організований булінг", бо "зачепила радянську соціальну парадигму". Про це вона заявила у Facebook.

"Дякую усім за щирі слова підтримки. Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого булінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі у публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І ще буду мати у майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Бо нікуди не збираюсь йти під тиском зовні.

Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя", - написала вона.

"Жодна інша політична сила не могла навіть уявити собі, що радянську соціальну парадигму можна зачепити. Другий рівень пенсійної системи? Неможливо. Роботодавці вб'ють. Нові підходи до прожиткового мінімуму? Та ви що, бюджету не вистачить. Сказати ледащому що він ледащий? Та ви що, неполіткоректно. Неоподатковуваний мінімум? А що це таке? Чесна компенсація за шкоду життю та здоров'ю? Та ви що? Краще пільги за статусом. Верифікація та контроль за соцвиплатами? Злочинні угрупування та профспілки вб'ють, бо там мільярди", - заявила Третьякова.

Водночас нардеп зауважила, що невдало обрала слова під час виступу.

"Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Й досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", - написала Галина Третьякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галина Третьякова: Мета всіх реформ - злам радянської психології

Також нардеп звинуватила Федерацію профспілок, що та "обстоює власні інтереси своєі еліти".

"Ви перестали бути представниками та захисниками людей найманої праці, ви обстоюєте власні інтереси своєі еліти, ще й привласнивши майно держави (майно всіх громадян), замість розмов із роботодавцями, замість підвищення якості робочих місць - ви стали партією не кращого пошибу. Натомість чекаю нові профспілки", - заявила голова комітету.

"Тримаюсь наразі за підтримки родини, президента, фракції, Офісу президента, друзів, соратників. Фракція у нас чудова. Попри все, що говорять зовні. Попереду ще чудесні розкриття нових політиків", - також зазначила Галина Третьякова.

Цього тижня у мережі почало ширитись відео, на якому народний депутат від "Слуги народу" Галина Третьякова під час вебінару Київської школи економіки 26 травня заявила: "Коли демографічно надаємо такі кошти, які використовуються сім'єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати йому рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти".

Зараз ви читаєте новину «"Зачепила радянську парадигму. Пішов організований булінг" - Третьякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути