Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 09:29

За стіною "Беркуту" у Київраді ділитимуть землю і зарплати

Секретар Київради Галина Герега відкрила сесію Київради.

Нині у залі 80 депутатів, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

В порядку денному 251 проект рішень, заявила Герега на брифінгу журналістам. Вона оголосила, що сьогоднішнє засідання покликане вирішити багато соціальних питань в столиці.

"У кінці року місту треба розрахуватися зі всіма зобов'язаннями та закрити фінансування ключових об'єктів. Зокрема, спрямуємо 104 мільйони на зарплати працівникам бюджетних установ та 50 мільйонів у вигляді субвенцій на компенсацію за пільговий проїзд. Це за рахунок додаткової дотації з Кабінету Міністрів",- сказала Герега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдо-активісти не пускають до будівельного майданчика навіть комунальників

Також вона зауважила, що 5 мільйонів депутати спрямують на сплату заробітної плати працівникам комунальних підприємств. Ці кошти місто отримало від розташування об'єктів зовнішньої реклами. Депутати повинні прийняти зміни до програми економічного та соціального розвитку, щоб забезпечити оплату заборгованості за виконані роботи. На продовження реконструкції Андріївського узвозу і проспекту Перемоги депутати обіцяють виділити 12 мільйонів.

На зауваження журналістів, що раніше Київрада вже голосувала за питання компенсації за пільговий проїзд, але комунальні підприємства так і не отримали цих коштів, Герега зауважила, що завдання Київради голосувати відповідні питання, а виділяти кошти повинен кабмін. Також секретар Київради заявила, що міський бюджет нині недовиконаний на 10 відсотків, тому на сьогоднішнє засідання винесено 140 земельних питань.

Автор: Фото: Олександр Аронець
 
Під будівлею Київради традиційно відбувається мітинг. Будівля посилено охороняється.

Зараз ви читаєте новину «За стіною "Беркуту" у Київраді ділитимуть землю і зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути