субота, 24 вересня 2011 14:10

Яценюк прогнозує зростання бідності на 10% в наступному році

Яценюк прогнозує зростання бідності на 10% в наступному році

Програма економічного розвитку країни на 2012 рік, яку пропонує президент та уряд, - це 500 сторінок тексту, де немає ні цілей, ні шляхів вирішення проблем.

Про це повідомив сьогодні лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк у Львові.

Він прибув сюди на раду партії, куди мають з'їхатися прибічники політичної сили з 6 областей.

Яценюк повідомив, що соціальні статті бюджету будуть заморожені. Тому опозиція вимагає звіту президента, прем'єра та уряду у парламенті щодо прийнятої ними програми розвитку країни у 2012 році.

"З Пенсійного Фонду вилучають 22 мільярди. Цим проектом бюджету уряд показує, що наступного року рівень бідності в країні зросте ще на 10 відсотків. Це те покращення, яке вони обіцяли?", - задається лідер партії "Фронт змін".

Він додав, що дотації "НАК "Нафтогазу України" будуть становити додатково 13 млрд грн. При тому тарифи на тепло і газ ростуть.

"Натомість Україна далі позичає. У наступному році борги перевалять за 60 мільярдів доларів. Це понад дві тисячі доларів на кожного українця. А фінансування чиновників та органів внутрішніх справ у кілька разів перевищує обсяги фінансування освіти та медицини. На Євро витратили 10 мільярдів доларів. Воно золоте. І ще в наступному році на нього планують витратити більше, ніж на всю медицину України", - заявив Яценюк.

Опозиція вимагає відкликати проекти програми розвитку країни та бюджету на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк прогнозує зростання бідності на 10% в наступному році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути