пʼятниця, 23 вересня 2011 08:33

Гриценко: якщо Яценюк хоче на Банкову - нехай іде, та лідером опозиції його не назначали

Гриценко: якщо Яценюк хоче на Банкову - нехай іде, та лідером опозиції його не назначали

Комітет опору диктатурі не уповноважував лідера "Фронту Змін" Арсенія Яценюка на організацію зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи заяву Яценюка, що опозиція хоче зустрічі з президентом, повідомляє "Українська правда".

"Я почув сьогодні його заяву, він виступав від імені опозиції. Як би так делікатно, так щоб не сказати різко ... Заява з одного боку провокаційна, з іншого боку воно в стилі "Ми, Микола Другий", - зазначив політик.

"Я перевірив, може, я щось не знаю, Комітет опору диктатурі, що представляє опозиційні партії, і куди входить і "Громадянська позиція", і "Фронт Змін", не брав таких рішень і не просив зустрічі з президентом", - розповів Гриценко.

Крім того, він уточнив, що дві опозиційні фракції в парламенті також такого рішення не приймали. "Жодна не приймала рішення. І тим більше не уповноважувала Яценюка на таку заяву", - уточнив лідер партії.

"Якщо він сам вирішив сходити на Банкову, хай сходить - дорога відкрита, але брати на себе повноваження говорити від імені опозиції ...", - зазначив Гриценко.

"Може, технологи йому вже сказали, що ти вже президент і можеш, так говорити. Я думаю, трошки зарано, - заявив депутат. - Напевно, треба щоб Арсеній Петрович сам пояснив: хто його уповноважував робити такі заяви?".

"Думаю, що більшість партій, навіть якщо така зустріч відбудеться, вони десять разів подумають, чи йти на таку зустріч", - зазначив лідер "Громадянської позиції".

Гриценко заявив, що "від опозиції на президентських виборах має піти одна людина". "Прописом: одина. Тоді у Януковича немає жодних шансів", - уточнив він.

Відповідаючи на запитання, чи може це бути Яценюк, Гриценко заявив: "Якщо Яценюк буде діяти так, як зараз, і буде вже виступати, як лідер опозиції, яким він себе назвав, я боюся, що шансів немає жодних".

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: якщо Яценюк хоче на Банкову - нехай іде, та лідером опозиції його не назначали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути