четвер, 22 вересня 2011 10:40

У ВР не поспішають бракувати проект держбюджету-2012

У ВР не поспішають бракувати проект держбюджету-2012

Проект постанови про відхилення проекту державного бюджету на 2012 рік буде розглянутий у Верховній Раді після презентації документа.

Як повідомила журналістам прес-секретар голови Верховної Ради Ольга Чорна, таке рішення було прийнято на погоджувальній раді.

"На погоджувальній раді йшлося про те, що народний депутат Сергій Терьохін (БЮТ-Батьківщина - ред.) вніс проект постанови про відхилення проекту бюджету на 2012 рік. Але на погоджувальній раді вирішили, що відповідно до регламенту Верховної Ради буде спочатку розглянута програма соціально-економічного розвитку та презентовано бюджет, а потім буде розглянуто цей проект постанови", - сказала Чорна.

За словами прес-секретаря, спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що в четвер він зустрінеться з представниками місцевого самоврядування, тому просить перенести обговорення "регіонального розрізу" проекту держбюджету.

Зараз ви читаєте новину «У ВР не поспішають бракувати проект держбюджету-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути