середа, 17 квітня 2013 05:07

Яценюк натякнув Рибаку і Макеєнку на неспокійне майбутнє

Яценюк натякнув Рибаку і Макеєнку на неспокійне майбутнє
Арсеній Яценюк. Фото: svit24.net

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк наполягає, що не було жодних підстав, крім політичної, для позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата, оскільки він не адвокат, а захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як передає УНІАН, про це Яценюк заявив під час засідання Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фальсифікацій на парламентських виборах 2012 року, яка також розслідує факт дострокового припинення депутатських повноважень Власенка.

За словами Яценюка, те, що сьогодні Власенко продовжує захист Тимошенко без адвокатського посвідчення, ще раз доводить те, що його мандат був відібраний незаконно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Власенка оприлюднили чергові докази того, що він не був сумісником

"Окрема ситуація, яка стосується голови Регламентного комітету Володимира Макеєнка, який отримав пряму вказівку від Віктора Януковича, і ця вказівка була погоджена із головою Верховної Ради Володимиром Рибаком щодо фальшування протоколу Регламентного комітету. Вони закрили зараз цю ситуацію через рішення Вищого адміністративного суду", - сказав Яценюк.

За його словами, хоча й було визнано, що Регламентний комітет і голова ВР діяли у межах закону, це не означає, що "через два роки не буде порушена кримінальна справа".

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк натякнув Рибаку і Макеєнку на неспокійне майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути