понеділок, 15 квітня 2013 13:13

Яценюк хоче провести в Раді День Європи, де розглянути лише питання євроінтеграції

Яценюк хоче провести в Раді День Європи, де розглянути лише питання євроінтеграції
Яценюк закликав опонентів проголосувати за опозиційні законопроекти "про боротьбу з корупцією щодо чиновників усіх рівнів". Фото: radiosvoboda.org

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк під час засідання Погоджувальної ради запропонував провести у парламенті День Європи.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"День Європи, який мав би на меті розглянути виключно питання, необхідні для того, щоб Україну прийняли до Євросоюзу. Я хотів би окремо наголосити на низці цих законопроектів, які ви, пане голово, провалили на вашій потайній сесії минулого тижня", - звернувся Яценюк до спікера Володимира Рибака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" тільки свистять і нічого не роблять — Рибак

Опозиціонер пояснив, що ці законопроекти не даремно викликали спротив у сесійній залі.

"Проект про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу - ви пригадуєте, що він був провалений. Бо у ньому йдеться про конфіскацію майна, яка стосується не тільки посадових осіб, які вчинили злочини з корисливих мотивів, а й будь-яких юридичних і фізичних осіб. Тобто це давало можливість переслідувати бізнес. Ми доопрацювали ці законопроекти", - наголосив політик.

Яценюк також звернувся до своїх політичних опонентів із проханням проголосувати за опозиційні законопроекти "про боротьбу з корупцією, про антикорупційну політику щодо чиновників усіх рівнів".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк хоче провести в Раді День Європи, де розглянути лише питання євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути