понеділок, 18 березня 2013 15:18

У Власенка оприлюднили чергові докази того, що він не був сумісником

Київська міська кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури однозначно вважає, що Сергій Власенко у процесах проти Юлії Тимошенко виконує роль захисника, а не адвоката.

Це випливає з рішення дисциплінарної палати цього органу щодо Сергія Власенка від лютого 2012 року, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція просить Конституційний Суд розтлумачити законність ситуації з Власенком

"Із матеріалів дисциплінарної справи вбачається, що Народного депутата України Власенка С. В. було допущено до участі у кримінальній справі не у зв'язку зі здійсненням професійної адвокатської діяльності, а з інших, передбачених ст. 44 КПК України підстав (як фахівця у галузі права)", - зазначено у рішенні комісії.

"Це ще один документ, який свідчить, що Сергія Власенка абсолютно безпідставно, лише з політичних міркувань, позбавили депутатських повноважень. Однак ця позиція органу адвокатського самоврядування, як і інші докази сторони захисту, була повністю проігнорована заангажованими суддями Вищого адміністративного суду", - зазначили у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «У Власенка оприлюднили чергові докази того, що він не був сумісником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути