Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2013 15:04

Взаємини України та ЄС набагато ширші, ніж два прізвища - "регіонал"

Взаємини України та ЄС набагато ширші, ніж два прізвища - "регіонал"
Фото: glavcom.ua

В Європейському Союзі вже зрозуміли, що європейська інтеграція України не може залежати виключно від справ Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Про це під час круглого столу в Києві сказав народний депутат від Партії регіонів Олег Зарубінський.

Коментуючи результати саміту Україна-ЄС, який відбувся 25 лютого у Брюсселі, він наголосив, що саміт став надзвичайно важливим і успішним як для України, так і для ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЄС має дуже серйозний інтерес до України" - Зарубінський

"Як на мене, взаємини України та Європейського Союзу набагато ширші, ніж два прізвища, ніж доля двох політиків. ЄС чудово почали це розуміти. Не всі, безумовно, але та частина, яка має реальний вплив на формування позиції Євросоюзу, це зрозуміли" - зауважив "регіонал".

Він також додав, що одним з основних результатів саміту стало те, що тепер народні депутати мають активно працювати над необхідними законами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіх саміту "Україна-ЄС" досягнутий також і завдяки опозиції - депутат

"Для мене наслідки саміту важливі, тому що зараз ми можемо  приймати відповідні закони.  Я думаю, що в цьому братиме участь і більшість, і опозиція. Мені, наприклад, приємно, що за заяву про євроінтеграцію проголосувала конституційна більшість" — зауважив Зарубінській.

"Ми можемо робити заяви, виходити на мітинги, блокувати, але від цього справа не рухається, законодавча робота на сьогодні має бути якісною та серйозною".

Нардеп також сказав, що на цьому етапі у взаєминах з ЄС вже відчувається певна правомірність і це, на його думку, набагато важливіше, ніж коли у взаєминах "постійні сплески і падіння".

Зараз ви читаєте новину «Взаємини України та ЄС набагато ширші, ніж два прізвища - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути