понеділок, 25 березня 2019 12:38

Вибори 31 березня - останній шанс побудувати успішну Україну - Ніколаєнко

  Андрій Ніколаєнко називає логічним об'єднання зусиль Тарути і Тимошенко, адже у обох лідерів загальна мета - об'єднати країну від Сходу до Заходу, принести мир на Донбас і відродити економіку
Андрій Ніколаєнко називає логічним об'єднання зусиль Тарути і Тимошенко, адже у обох лідерів загальна мета - об'єднати країну від Сходу до Заходу, принести мир на Донбас і відродити економіку

Вибори 31 березня - це останній шанс зберегти Україну як суверенну державу, останній шанс побудувати успішну країну. Для цього всім проукраїнським політикам треба об'єднатися, щоб створити потужну альтернативу кандидату-самовисуванцю від влади.

Про це заявив глава політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко на спільному з лідером ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко мітингу. Зустріч політиків з киянами проходила в Голосіївському парку в Києві в неділю, 24 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт оцінив перспективу миру при Тимошенко-Таруті

"Сьогодні ми повинні об'єднати всі сили, щоб не пустити Порошенка знову у владу. Саме тому лідер нашої політичної сили - партії "Основа" Сергій Тарута залишив свої амбіції і підтримав Юлію Володимирівну на президентських виборах. Тому що тільки вона може успішно повести Україну вперед в цей складний час. Поставити державні інтереси вище за особисті амбіції я закликаю і інших кандидатів від демократичної опозиції", - зазначив Ніколаєнко.

Андрій Ніколаєнко називає логічним об'єднання зусиль Тарути і Тимошенко, адже у обох лідерів загальна мета - об'єднати країну від Сходу до Заходу, принести мир на Донбас і відродити економіку.

16 березня на спільній прес-конференції кандидат у президенти, позафракційний народний депутат, лідер партії "Основа" Сергій Тарута заявив, що на президентських виборах підтримає главу ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко. Сторони підписали відповідний меморандум.

Зараз ви читаєте новину «Вибори 31 березня - останній шанс побудувати успішну Україну - Ніколаєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути