середа, 20 серпня 2008 11:08

Під час параду на Майдані не літатимуть літаки

Президент України Віктор Ющенко заборонив польоти літаків під час військового параду у Києві 24 серпня.

Згідно обнародуваним на офіційному сайті Президента Указом "Про забезпечення безпеки громадян під час проведення параду військ на честь 17-ї річниці незалежності України", глава держави доручив Міністерству оборони України за участю Київської міської державної адміністрації вжити вичерпних заходів щодо безумовного забезпечення безпеки громадян під час проведення у місті Києві параду військ на честь 17-ї річниці незалежності України, підготовки до нього, зокрема практичних тренувань у районі його проведення, в тому числі під час прольотів 30 одиниць літальних апаратів Збройних Сил України.

Також Президент постановив заборонити демонстрацію технічних можливостей літальних апаратів під час підготовки (тренувань) та проведення параду військ у місті Києві.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Під час підготовки параду у Києві КМДА і Міноборони обговорювали питання прольоту авіатехніки, однак міськадміністрація не підтримувала цю пропозицію оборонного відомства, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Під час параду на Майдані не літатимуть літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути