четвер, 13 жовтня 2011 16:47

Влада організувала "маски-шоу" у Суслова, аби розчистити перед виборами округи

Влада організувала "маски-шоу" у Суслова, аби розчистити  перед виборами округи

Причиною обшуку в офісі та оселі народного депутата Євгена Суслова є бажання "регіоналів" розчистити округи перед парламентськими виборами.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів представник нардепа Андрій Любка.

"Основна причина — це теперішня політична діяльність. Йдеться про пікет під СІЗО, який організував Євген Суслов, йдеться про його позицію на мітингу, йдеться про його виступ минулого тижня на засіданні ПАРЄ", - наголосив він.

Водночас, на його думку, основна причина дій правоохоронних органів — це репутація Суслова у регіоні, яку він заробив, коли був мером міста Сквира.

"Одна причина є бомбою, кинутою у майбутнє, тому що йдеться про "розчистку" округів. Євгеній Іванович був наймолодшим мером у Європі, і він має там дуже добру репутацію, тому що він багато чого зробив для людей. І, відповідно, він сприймався, умовно кажучи, на цій території, на цьому майбутньому виборчому окрузі, як головний кандидат", - зауважив Любка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутату Суслову підкинули документи, та слідство поки нічого не пояснює

Представник Суслова уточнив: "Відповідно, по ньому треба зараз завдавати удар, підставляти з усіх боків, тиснути на підприємства, на бізнес, на родину. Тиснути психологічно та фізично, щоб його зламати. Таким чином, "регіонали" планують розчистити собі округ".

Він також розповів, що Суслов на наступному тижні, коли буде пленарний тиждень у Верховній Раді, буде вимагати від парламенту, аби заслухати звіт Анатолія Могильова по цій ситуації. Також він буде просити про створення тимчасової слідчої комісії ВР з приводу цього інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівця" Суслова побили. Його обшукує близько 100 міліціонерів

"Ми направляємо звернення у всі можливі інстанції для того, щоб зрозуміти, яка саме кримінальна справа зараз розробляється, щоб у нас була хоч якась інформація. Бо ми хочемо подати до суду. А для того, щоб подати до суду, треба мати конкретну інформацію", - підкреслив Любка.

Зараз ви читаєте новину «Влада організувала "маски-шоу" у Суслова, аби розчистити перед виборами округи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути