Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 15:36

Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів

Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів

Обшуки в будинку та офісі народного депутата (фракція "БЮТ-Батьківщина") Євгена Суслова санкціоновані судом і проводяться в рамках розслідування кримінальної справи про підробку документів.

"Обшуки санкціоновані судом, проводяться в офісі та за місцем проживання підприємця (Є. Суслова - ред.) В рамках розслідування кримінальної справи за ст. 358 КК України за фактом підробки і використання документів сільськогосподарського фермерського підприємства", - повідомила у середу начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір.

За її словами, слідство встановило, що на підприємстві 2007-2009 рр.. невстановлені особи без відома засновника та керівника фірми здійснювали його фінансову діяльність і подавали документи до органів влади.

Розслідування справи проводить слідче управління ГУ МВС України в Київській області.

Раніше Суслов написав на своїй сторінці у Twitter, що міліція "штурмує мій будинок у селі Буки з метою обшуку". Він також зазначив, що на підприємствах його сім'ї "маски-шоу: 25 міліціонерів виламали двері моєї громадської приймальні в Сквирі".

Зараз ви читаєте новину «Міліція обшукує "бютівця" Суслова через підробку документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути