вівторок, 04 жовтня 2011 15:22

"Бютівець" розповів, що на його родину тиснуть, бо він не захотів працювати із владою

"Бютівець" розповів, що на його родину тиснуть, бо він не захотів працювати із владою

Член фракції "БЮТ-Батьківщина", лідер Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Батьківщина молода" Євген Суслов заявляє про переслідування членів його родини у зв'язку з його відмовою співпрацювати з владою.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Суслов розповів, що володіє достовірною інформацією про те, що найближчими днями його батька, який кілька днів тому переніс складну операцію, спробують затримати і запроторити до СІЗО за надуманими звинуваченнями.

Народний депутат нагадав, що конфлікт між його родиною та владою – як обласною, так і центральною – розпочався ще в липні цього року, коли було скоєно напад на його будинок, під час якого охоронець зазнав тяжких травм та опинився в лікарні.

За словами депутата, протягом наступних місяців бізнес його батька пережив стільки перевірок різноманітними державними службами, що "можна було б перевірити як мінімум всю Київську область".

Суслов також додав, що ні він, ні члени його сім'ї ніколи не порушували закон, не брали участі в корупційних схемах, чесно сплачували податки в бюджет і створювали робочі місця.

"Із 4 жовтня я маю брати участь у засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, тож влада вирішила діяти агресивно і швидко. Проблема в тому, що мій батько тільки кілька днів тому пережив складну операцію, тож умови СІЗО можуть стати для його здоров'я нищівними", - сказав він.

Суслов звернувся до міністра внутрішніх справ з вимогою упередити всі незаконні провокації, які плануються проти його родини, "не дати злочинцям у погонах фабрикувати справи проти невинних людей і кидати хворих людей на тюремні нари". "Я заявляю: якщо зі мною чи з моєю родиною щось станеться, особисту відповідальність за це нестиме міністр внутрішніх справ", - заявив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" розповів, що на його родину тиснуть, бо він не захотів працювати із владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути