середа, 12 жовтня 2011 14:48

Міліція "пасла" Суслова вже не один місяць - Бондаренко

Міліція "пасла" Суслова вже не один місяць - Бондаренко

За "бютівцем" Євгенієм Сусловим вже не один місяць стежать правоохоронці. У партії пов'язують обшук з його політичною діяльністю.

"Знаю, що у місці проживання батька Івана Суслова у Сквирському районі, де знаходиться їхній сімейний інтернат, церква, красивий комплекс, вже багато місяців поспіль ошиваються то "убозівці", то представники різних адміністративних органів, податкова. Це вже не перший рік - відколи прийшла нова влада", - сказав народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Володимир Бондаренко.

За його словами, Суслов займає активну громадську позицію. Він - організатор табору біля Лук'янівського СІЗО.

"Він завжди у гущі подій, у тому числі учора. Причиною обшуку є виключно його політична позиція", - підкреслив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівця" Суслова побили. Його обшукує близько 100 міліціонерів

"Бютівець" розповів, що напередодні міліція вже провокувала Суслова.

"Вчора він, Наталія Королевська і ще кілька людей стояли біля універмагу. Без будь-яких підстав правоохоронці почали вихоплювати його і тягнути, провокуючи на якісь дії. Очевидно це була вказівка. Хотіли вивести його з себе, спровокувати. У нас навчені провокації створювати", - наголосив Бондаренко.

Прес-секретар Київського обласного осередку партія "Батьківщина" Тетяна Хитрик вважає, що обшук у будинку нардепа - це плата за участь в акції на захист Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку нардепа-"бютівця" влаштували маски-шоу. Виламали двері

"Вчора проходила акція симпатиків і прихильників Юлії Тимошенко, людей, які не згодні з режимом, що панує в Україні. Під час цієї акції Євген Суслов захищав багатьох активістів, які вийшли пішою ходою на Хрещатик. Це було зафіксовано органами правопорядку. Мабуть, сьогоднішня ситуація цим і спровокована. Вчора міліціянти знімали всі події на відео і найактивніших починають переслідувати", - переконана вона.

Також Хитрик додала, що зі слів колег Суслова знає, що він звернувся до лікарні.

Раніше повідомлялося, що у приймальні нардепа виламали двері і влаштували маски-шоу на підприємствах його родини. Проводиться обшук в його будинку. Унаслідок сутички Суслов весь в крові.

Зараз ви читаєте новину «Міліція "пасла" Суслова вже не один місяць - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути