четвер, 13 жовтня 2011 12:57

Депутату Суслову підкинули документи, та слідство поки нічого не пояснює

Депутату Суслову підкинули документи, та слідство поки нічого не пояснює

При обшуці офісу народного депутата Євгена Суслова, правоохоронці підкинули документи, та що саме шукають слідчі - поки невідомо.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів прес-секретар нардепа Андрій Любка.

Він наголосив, що правоохоронці забрали всі документи з громадської приймальні міста Сквира і винесли звідти системні блоки комп'ютерів.

"Зараз дуже важко спрогнозувати, чим все закінчиться. Ідеться про якусь фірму, про якусь підприємницьку оборудку фермерського господарства за 2003 рік. Мовляв, там для передачі землі неправильно оформлено документи — чи підпису немає, чи печатки. Вони шукали сам документ. Та такого підприємства взагалі немає. Воно нібито було якогось фермера і цей фермер батькові Євгена Івановича передавав якусь землю. Але цієї фірми немає і немає, власне, такого договору", - наголосив Любка.

Представник Суслова також розповів, що кримінальну справу було відкрито наприкінці вересня. Справу порушено не на особу, а на підприємство батька депутата. "Відповідно, наступним рішенням може бути — заблокувати рахунки чи опечатати майно", - наголосив Любка.

"Наразі, головна проблем у тому, що не ясно, що відбувається у слідстві, які досліджуються документи, за якими фактами порушено кримінальну справу. Ідуть ніби слідчі дії, та ніхто нічого не може пояснити. Нікого навіть не викликають на допити для дачі пояснень. Вони вилучили документи і чимось займаються зараз", - наголосив представник нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обшук будинку Суслова: правоохоронці порсалися у білизні, піднімали навісні стелі

Він також уточнив, що вже зараз уся документація та печатки батька Євгена Суслова забрано, тобто він не може вести жодної господарської діяльності. "А це зараз такий період для аграрного підприємства, коли відбувається збут, тобто дуже важливий період", - підкреслив Любка.

Він також розповів, що керівниця офісу Суслова у Сквирі переконана, що при обшуці правоохоронці підкинули документи. Сама керівниця після обшуку потрапила до лікарні.

"Керівниця офісу Суслова Інна Михайлівна потрапила до лікарні з діагнозом гіпертонічний криз другого ступеня. Коли вони почали виносити документи із офісу, Інна Миколаївна підбігла до вікна і викрикнула: "Нам підкидають документи". Вона була вся в сльозах і в істериці. Та спецназівці її відтягнули від вікна", - розповів Любка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівця" Суслова побили. Його обшукує близько 100 міліціонерів

Та поки точно не відомо, чи дійсно підкинули якісь документи, чи ні.

"Вони забрали дуже багато тек і в описі конкретно які там документи — немає. Слідство ведеться за фактом якихось порушень у фінансовій звітності підприємства до передачі землі", - наголосив представник нардепа.

Відео: СТБ

Зараз ви читаєте новину «Депутату Суслову підкинули документи, та слідство поки нічого не пояснює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути