Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 14:48

Молодь ЄНП обурена обшуком у нардепа Суслова

Молодь ЄНП обурена обшуком у нардепа Суслова

Правління Молоді Європейської Народної Партії (YEPP) у своїй заяві щодо політичної ситуації в Україні "гостро засуджує брутальні дії української влади, спрямовані проти народного депутата Євгена Суслова, голови організації "Батьківщина молода".

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина"

Як відомо, вчора працівники УБОЗ в масках та з автоматами штурмували громадську приймальню народного депутата Суслова у Сквирі та будинок його батьків у с. Буки.

"Після винесення вердикту проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко цей брутальний вчинок міліції є черговим прикладом політичного переслідування в Україні", - підкреслюється в заяві.

YEPP звертається до Європейського парламенту, Європейської Комісії та до країн-членів ЄС із закликом об'єднати свої зусилля для здійснення дипломатичного тиску на український режим. Молодіжка ЄНП переконана, що договір про асоціацію між Україною та ЄС не може бути підписаний за таких політичних умов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутату Суслову підкинули документи, та слідство поки нічого не пояснює

Під час штурму громадської приймальні та будинку Суслова міліція вибила двері, провела обшук особистих речей, та, за свідченнями помічниці народного депутата, підкинула якісь документи.

Суслов пов'язує ці події зі своєю активною політичною діяльністю та відмовою співпрацювати з владою. Зокрема, одразу після арешту Юлії Тимошенко "Батьківщина молода" розбила намети під Лук'янівським СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Молодь ЄНП обурена обшуком у нардепа Суслова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути