Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2011 16:16

Влада катастрофічно втрачає підтримку - Крючков

Влада катастрофічно втрачає підтримку - Крючков

Відомий український політик, екс-депутат Верховної Ради Георгій Крючков вважає, що нинішня влада втрачає підтримку населення і відвертається від Росії.

Про це він заявив у своєму виступі на українсько-російському форумі "Партнерство України і Росії в нових реаліях європейської та евразійськой інтеграції", який проходить сьогодні в Києві.

"Стає все більш очевидним, що нинішня влада і її структури відходять від ряду декларованих під час виборів чуттєвих позицій, які принесли їм перемоги. Це неприємний момент і всередині країни, і в українсько-російських відносинах", - зазначив Крючков.

"Фактична капітуляція перед Міжнародним валютним фондом, безоглядне прагнення за будь-яку ціну домогтися прийому в Європейський союз ведуть до того, що влада, намагаючись вивести країну із глибокої кризи, змушена приймати на вимогу західних доброхотів рішення, які жорстоко б'ють по життєвому рівню десятків мільйонів людей", - продовжив він.

Крючков зазначив, що влада катастрофічно втрачає підтримку громадян, бо не бачить їх проблем.

"Я щойно повернувся із Донецької і Дніпропетровської областей, де у мене було багато зустрічей. Склалося враження, що влада не помічає або нездатна помітити, що вона катастрофічно втрачає підтримку громадян, які голосували за неї на президентських виборах. Усе більше з'являється свідоцтв, що медовий місяць, чи рік ейфорії, пов'язаної з відновленням добросусідських відносин між нашими країнами, завершується. Росія, на жаль, не пішла на перегляд невигідних для нас газових угод. Українська влада поступово, але все помітніше відвертається від Росії", - резюмував він.

Нагадаємо, екс-президент України Леонід Кучма на цьому ж форумі також висловив незадоволення економічним співробітництвом України з Росією за нової влади.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Влада катастрофічно втрачає підтримку - Крючков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути