неділя, 04 липня 2010 12:44

Влада хоче знищити незалежність судів - Кармазін

Влада хоче знищити незалежність судів - Кармазін

Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін вважає, що законопроект про судоустрій знищує незалежність українських судів. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Крім того, він знищує Верховний Суд України, а також увічнює вплив призначених і висунутих осіб до Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії", - зауважив депутат.

За його словами, цей документ закріплює владу коаліції. "Організоване злочинне угрупування намагається усюди придати собі статус легітимності. Іде швидкий бліц-криг по захопленню влади", - пояснив Кармазін.

"Нунсівець" розповів, як проходило засідання комітету з питань правосуддя, на якому розглядався законопроект про судоустрій: "Розпочалось воно о третій годині дня. Розгляд питання призначення і звільнення суддів тривало трохи більше півгодини. А весь інший час був присвячений 1700 поправкам до законопроекту. Якщо б кожну розглядати по хвилині, то треба 1700 хвилин. А якщо ще й доповісти, зробити обговорення – кілька днів. А от комітет під керівництвом "регіоналів" закінчив все об 11 годині вечора. Все це відбувалося в присутності міністра юстиції".

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче знищити незалежність судів - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути