Ексклюзиви
понеділок, 01 березня 2010 10:18

Відставки Тимошенко завтра не буде - Стретович

Відставки Тимошенко завтра не буде - Стретович

Доки ПР не сфорує нову більшість у парламенті, уряд працюватиме, вважають у НУ-НС.

"Партії регіонів, як і Блоку Юлії Тимошенко не вигідні парламентські дочасні вибори, оскільки дихають в спину Тігіпко і інші", - про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав народний депутат України від фракції блоку НУ-НС Володимир Стретович.

"Сьогодні, доки Партія регіонів не сформує смальту нової коаліції, ніякої постановки питання про недовіру уряду Тимошенко не буде, бо автоматично виникне загроза проведення позачергових парламентських виборів.

Доведеться почекати, я не був би таким оптимістично налаштованим, як "регіонали", що вдасться 2 березня відправити уряд Тимошенко у відставку.

Тому що ще доведеться вичікувати, аж поки "регіонали" повністю не домовляться про те, що буде другим актом цієї дії", - зазначив політик.

Нагадаємо, що "регіонали" зареєстрували у парламенті постанову про відповідальність уряду. Верховна Рада має намір заслухати звіт Кабміну у вівторок, 2 березня 2010 року.

Депутат від ПР Владислав Лук"янов запевнив, що у парламенті є необхідні голоси, щоб відправити Тимошенко у відставку, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Відставки Тимошенко завтра не буде - Стретович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути