неділя, 31 жовтня 2010 17:54

Виборці задихаються на дільницях

Виборці задихаються на дільницях
На виборчих дільницях люди втрачають свідомість через кількагодинні черги і задуху в приміщеннях для голосування. В Івано-Франківську та Дніпропетровську померло двоє. Одна людина з них - від серцевого нападу.

Люди в чергах нервують, сваряться, висловлюють своє невдоволення. Виборцям доводиться підписувати відразу до семи бюлетенів. Довго обирають, за кого проголосувати. Виборчих кабінок на всіх не вистачає. Багато людей не витримує і йде додому.

У Полтавській станції швидкої медичної допомоги відмовилися казати, чи збільшилася кількість викликів. Кореспонденту Gazeta.ua з власних джерел стало відомо, напередодні головний лікар дав вказівку до закінчення голосування нічого не коментувати. Мовляв, щоб нікому з учасників виборчих перегонів не зашкодити.

У Партії регіонів вважають ці вибори прикладом того, як і мають проходити вибори.

Про це журналістам заявив нардеп Володимир Макеєнко. Це підтвердили і міжнародні спостерігачі від місії міжнародної організації "За справедливі вибори" Олег Шахрай з Росії та Олег Ерліх із Ізраїлю на прес-конференції в Полтаві.

Вони зазначили, в день виборів на 15.00 будь-яких порушень виявлено не було, а кабінок вистачає на всіх, тому черги пов'язані лише з великою кількістю бюлетенів.

"Все відбувається досить демократично, - зазначив Олег Шахрай. - Народ дуже добросовісний, налаштований дружньо".

На 16.00 на Полтавщині проголосувала майже третина виборців.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Виборці задихаються на дільницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути