Ексклюзиви
неділя, 31 жовтня 2010 16:57

Три "липових" кандидата від Народного руху обираються в Донецьку

Три "липових" кандидата від Народного руху обираються в Донецьку
У Донецьку на вибори до міськради пішов липовий "Народний рух". Про це повідомили цивільні діячі.

"Ігор Сікінаєв видав себе за главу регіонального "Народного руху" і в цій якості пішов на місцеві вибори, - розповіла Gazeta.ua правозахисниця та голова місцевого КУНу Марія Олійник, - за підробленими документами видавши себе за "рухівця".

За словами Олега Астапова, голови Донецької міської виборчої комісії, достовірність документів вказаної особи сумнівів у комісії не викликала.

Як розповіла Олійник, реальним главою "Народного руху" у Донецьку є Галина Петрівна Лепніцька.

"Ігор Сікінаєв був колись у нас членом "Народного руху", - розповіла Галина Лепніцька. - А потім так себе показав, що рік тому ми його виключили, але він мав копії печаток, які так і не повернув. Я місяць тому йому подзвонила з проханням повернути, а він сказав, що у нього немає печаток. Ми нікого не висували на місцевих виборах через цю ситуацію. А сьогодні прийшла на дільницю і бачу ... "Народний рух" - троє людей на чолі з Сікінаєвим йдуть як кандидати від "Народного руху" до міської ради!"

"Я 9 років в Донецьку є головою "Руху" і всіх знаю в місті. А він пішов з компанією абсолютно невідомих людей під ім'я партії. Двоє з них, заявляю, ніколи не були членами "Руху". Я зробила заяву на виборчій дільниці, але жоден з 9 спостерігачів на це не відреагував", - продовжила вона.

Сікінаєв не раз міняв політичні погляди.

"Це людина, яка стрибає з партії в партію, авантюрист, який використовував наші документи в своїх цілях. Ми з'ясували, що він навіть гроші брав за деяку допомогу людям, працюючи в приймальні Президента. У нього було сумнівне посвідчення співробітника громадської приймальні президента, і він компрометував нас - за це ми його вигнали з "Народного руху", - підсумувала вона.
Зараз ви читаєте новину «Три "липових" кандидата від Народного руху обираються в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути