середа, 02 квітня 2014 05:31

Вертодром Януковича у центрі Києва хочуть знести

Вертодром Януковича у центрі Києва хочуть знести
Фото: nbnews.com.ua

Бригинець звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити законність будівництва "вертодрому Януковича" на схилах Дніпра. Про це повідомила прес-служба народного депутата України Олександра Бригинця.

"Я вже звертався до Генпрокуратури із аналогічним зверненням, але зрозуміло, що та прокуратура, яка працювала в інтересах власника - це одна справа, а нинішня прокуратура це зовсім інша. Хоча всім із самого початку було зрозуміло, що це будівництво незаконне. Я переконаний, що поки стоїть "вертодром Януковича", до того часу диктатура Януковича триває. Тому владі треба змусити власника демонтувати незаконну споруду", - впевнений Бригинець.

Також нардеп вимагає від Генпрокуратури вжити заходів прокурорського реагування щодо знесення президентського вертолітного майданчика на Парковій дорозі в м. Києві.

"Адже земельна ділянка, яка була надана ТОВ "Амадеус Ко" рішенням Київради від 2010 року в довгострокову оренду на 25 років для будівництва та обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (вертодрому) насправді використовується не за призначенням: в приміщенні розміщено концертно-розважальний комплекс. Крім того, будівництво вказаного об′єкту призвело до зсувів схилів Дніпра, що є вкрай небезпечним", - нагадав Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «Вертодром Януковича у центрі Києва хочуть знести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути