неділя, 28 жовтня 2012 09:43

"Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації" - Тимошенко

"Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації" - Тимошенко
Юлія Тимошенко закликала українців прийти на вибори. Фото: kadievka.com.ua

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала українців до обов'язкової участі у голосуванні з виборів до парламенту, оскільки саме висока явка виборців на виборчі дільниці допоможе зменшити рівень фальсифікацій, запланованих чинною владою.

"Кожен мусить боротися з диктатурою так, як може. Це – справа всіх разом та кожного окремо. Саме тому я звертаюся зараз до всіх українців: Прийдіть на вибори! Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації, вашим персональним вкладом в усунення від влади Януковича та всієї його кримінальної "Сім'ї", - заявила Тимошенко, повідомляє офіційний сайт екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європарламенті вже говорять про санкції проти України - міністр Швеції

За її словами, навіть у таких умовах, коли всі знають про факти масової фальсифікації, українці не повинні здаватися. "Назвати ці вибори чесними, незалежними, незалежно від того, хто в них переможе, можуть тільки сліпі та глухі люди. А найголовніше, що про факти масової фальсифікації знають всі незалежні спостерігачі, всі журналісти, всі політики, всі дипломатичні представництва, які працюють в Україні, а також – всі наші громадяни. Саме тому, що всі знають про правдивість фактів масової фальсифікації, ці вибори ніколи не можуть бути визнані легітимними", - вважає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченко може знову покинути Україну

"Якщо ви змиритеся з усім цим політичним приниженням, значить варті такого життя. Беріть приклад з тих націй та народів, які перемагають диктаторів, навіть ціною власного життя. Я також всім серцем з вами в цій боротьбі", - підкреслила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути