пʼятниця, 26 жовтня 2012 23:54

Передвиборча кампанія була беззмістовна і в'язка - Яценюк

Передвиборча кампанія була беззмістовна і в'язка - Яценюк
Арсеній Яценюк розповів, що опозиція зробила для перемоги. Фото: focus.ua

Передвиборча кампанія була беззмістовна і в'язка.

Про це в ефірі 5 каналу сказав голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"У цій кампанії основа була, на жаль, - це гроші і залякування з боку наших політичних опонентів. Грошима скуповують голоси. І це ж не новина. Коли приходять в хату, дають гроші, переписують номера паспортів. Коли спонукають членів комісій працювати на провладну партію, коли всі державні чиновники агітують тільки за провладну силу", - наголосив він.

Політик додав: "Кампанія була не про зміст. Бо коли ти їх (владу) починаєш витягувати на зміст, вони мовчать".

"Тому ця кампанія була в'язка. І ми, як опозиція, намагалися вивести її  не тільки на емоційний рівень, а на змістовний рівень. Тому що вибори – це не те, за кого голосують, хто більше подобається. Бо ці, хто подобається, одразу після виборчої кампанії перестають подобатися. А це за те, що зміниться особисто в твоєму житті після прийняття рішення, за кого  голосувати", - підкреслив Яценюк.

Водночас, політик запевнив, що опозиція зробила все для перемоги на виборах.

"Кампанія, напевно, могла бути кращою. Але ми прийняли важливі політичні рішення. По-перше, ми об'єдналися з Юлією Тимошенко. Це було дуже не просте рішення. Були і скептики, одні казали, що це дуже добре, інші казали, що це дуже погано, але це було єдине правильне рішення – показати, що демократи здатні об'єднатися, що демократи здатні не просто протистояти політичним опонентам, а що демократи здатні перемагати", - наголосив він.

Крім того, Яценюк нагадав, що Об'єднана опозиція прийняла рішення про створення демократичної коаліції з ВО "Свободою",

"Так, у нас є ідеологічні відмінності зі "Свободою". Тому "Свобода" іде окремо як партія, і ВО "Батьківщина" іде окремо як партія. Але при цьому, ми прийняли рішення про висунення одного кандидата по округу і про те, що ми підписуємо угоду про створення демократичної коаліції у новому парламенті. Не всі партії, на жаль, погодилися, але життя все розставляє на свої місця, і після 28 числа, буде 29 число", - наголосив опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Передвиборча кампанія була беззмістовна і в'язка - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути