субота, 19 липня 2008 18:35

В Україні немає легальних мільярдерів

Минулого року жоден українець не заробив 1 млрд. гривень. Про це на прес-конференції, присвяченій підсумкам декларування українцями доходів за 2007 рік, заявив заступник голови Державної податкової адміністрації України СергійЛєкарь.

"Громадян, доходи яких в 2007 році склали більше 1 млрд. грн., в Україні немає, тобто, вони не відтворили відповідні доходи", - повідомив Сергій Лєкарь.

За його словами минулого року 360 осіб задекларували доходи понад 10 млн. гривень. Лєкарь також констатував, що за минулий рік кількість офіційних мільйонерів в Україні збільшилася на 24% і склала 7,4 тис. осіб.

"В цілому за період з січня по травень 525,6 тис. громадян задекларували 30,2 млрд. грн. доходів за 2007 рік", - констатував заступник глави ДПАУ.

За його словами, задекларовані доходи українців на 30% перевищують аналогічний показник минулого року.

Нагадаємо, що за даними ЗМІ топ-5 найбагатших людей України минулого року заробили понад 1 млрд. гривень, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «В Україні немає легальних мільярдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути